Авіаудар по аеропорту Дніпра: прокуратура розпочала розслідування

Авіаудар по аеропорту Дніпра: прокуратура розпочала розслідування -

Авіаудар по аеропорту Дніпра: прокуратура розпочала розслідування - фото: adm.dp.gov.ua

Події
15 березня 2022 15:03

У прокуратурі Дніпропетровської області прокоментували авіаудар, який вночі нанесли по Міжнародному аеропорту Дніпра.

За даними слідства, 15 березня близько третьої годи ночі збройні сили рф здійснили черговий цілеспрямований ракетний обстріл Міжнародного аеропорту Дніпра. Внаслідок цього постраждала одна людина, розповіли у пресслужбі обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці події працюють правоохоронці. Зараз встановлюють всі обставини авіаудару. Розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що по Міжнародному аеропорту Дніпра нанесли два ракетні удари. Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що було пошкоджено злітно-посадкову смугу. Також є значні руйнування приміщень, вибиті вікна. Пошкоджено і ємність з керосином, внаслідок чого стався витік.

Якими саме ракетами ворог гатив по аеропорту – встановлюватимуть експерти за допомогою уламків, які знайдено на місці події. За попередньою версією, вибухи спричинені обстрілом з ракетних комплексів "Іскандер".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах