По аеропорту Дніпра нанесли два ракетних удари

По аеропорту Дніпра нанесли два ракетних удари -

По аеропорту Дніпра нанесли два ракетних удари - фото: biz.liga.net

Події
15 березня 2022 11:07

Сьогодні вночі, 15 березня, ворог атакував міжнародний аеропорт у Дніпрі. Внаслідок цього зруйнована злітно-посадкова смуга.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, по аеропорту Дніпра нанесли два ракетних удари. Зруйнована злітно-посадкова смуга, а також пошкоджений термінал. За словами Резніченко, в аеропорту масштабні руйнування і тепер знадобиться багато часу на те, щоб все відновити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова ДСНС у Дніпропетровській області Андрій Кульбач розповів, що злітно-посадкова смуга тепер не придатна для експлуатації. У будівлі аеропорту пошкоджені стіни і вікна. Загиблих немає.

За попередньою версією, вибухи спричинені обстрілом з ракетних комплексів "Іскандер".

Нагадаємо, що нещодавно ворог завдав три авіаудари по Дніпру. В результаті влучання трьох авіаційно керованих ракетних ударів пошкоджено багатоквартирний житловий будинок, районну міграційну службу та будівлю районної адміністрації, двоповерхову взуттєву фабрику. Також снаряд влучив поблизу дитячого садка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах