У Дніпрі під час евакуації викинули пітона

У Дніпрі під час евакуації викинули пітона -

У Дніпрі під час евакуації викинули пітона - фото: nashzelenyimir

Події
10 березня 2022 13:08

У Дніпрі небайдужі городяни підібрали на вулиці пітона. Вони вважають, що господарі могли викинути його під час евакуації.

Як розповідає місцевий житель Дмитро Томчук, на вулиці підібрали півтораметрового пітона. Він провів на холоді більше тижня і вже впадав у сплячку, з якої міг навіть не вийти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зі слів дніпрянина, змію викинули господарі під час евакуації. Пітона підібрали люди і тимчасово поселили його у своєму магазині на вулиці Малиновського, 6. Пітона розмістили у великому акваріумі, він там уже відігрівся, наївся щурів і зараз спить. Діти навіть можуть погладити нового "співробітника" магазину. Дмитро зазначає, що цей магазин почав працювати у Дніпрі лише три дні тому.

Зараз багато дніпрян від'їжджають із міста, залишаючи своїх тварин одних або просто викидаючи на вулицю. При цьому на вокзалі Дніпра людей запускають до евакуаційних поїздів разом із домашніми улюбленцями.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день у Дніпрі ситуація залишається стабільною та спокійною. У місті діє комендантська година – з 20:00 до 06:00. У цей час дніпряни просять залишатися вдома. Також під час комендантської години необхідно дотримуватися світломаскування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах