На Барикадній продають заклад "Оптіміст": чи працюватиме він

На Барикадній продають заклад "Оптіміст"

На Барикадній продають заклад "Оптіміст" - фото: instagram.com/optimist_dp

Події
23 лютого 2022 18:50

У центрі Дніпра продають гастрономічний бар "Оптіміст", що на вулиці Барикадній, 6. Відомо, чи продовжить він працювати.

Згідно з інформацією на сайті OLX, зараз приймаючий відвідувачів 2-поверховий заклад "Оптіміст" продається разом з усіма меблями та технікою, які в ньому розміщені. Усередині нього 6 кімнат. Загальна площа гастрономічного бару становить 224 квадратні метри. Купити заклад можна за 472,5 тисячі доларів (це близько 14 мільйонів гривень).

У Дніпрі продають У Дніпрі продають

У Дніпрі продають У Дніпрі продають

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Зазначимо, що у Дніпрі "Оптіміст" пропрацював понад 1 рік, а саме з жовтня 2020 року.

Закриватись для відвідувачів він не буде. Як пояснили представники даного гастрономічного бару, вони розглядають продаж "Оптимиста" як готового бізнесу (приміщення, обладнання тощо з передачею всіх бізнес-процесів новому власнику) і як повністю готового для використання приміщення, яке потім здаватиметься в оренду діючим співробітникам "Оптимиста" ", пише НМ.

Раніше ми писали, що в центрі Дніпра можуть закрити ресторан "Мафія" з дахом, розташованим біля театру драми та комедії. Продається приміщення. Придбати ресторан охочі можуть за 1 мільйон доларів (на суму понад 28 мільйонів гривень). Приміщення знаходиться у прохідному місці. Воно працює 11 років (з 2011 року). Ціни там демократичні. Відвідувачі, судячи з відгуків, переважно задоволені обслуговуванням. Не влаштовували їх лише доставка та суші. Чому будівлю вирішили продати – невідомо. Але зазначимо, потік клієнтів там невеликий.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах