На Яворницького хочуть закрити ресторан "Мафія": будинок уже продається

Яворницького хочуть закрити ресторан "Мафія"

Яворницького хочуть закрити ресторан "Мафія" - фото: google.com/maps

Події
18 лютого 2022 13:30

У центрі Дніпра хочуть закрити ресторан "Мафія" з купольним дахом, розташований біля театру драми та комедії. Продається приміщення.

Будівля мережі ресторанів італійсько-японської кухні "Мафія", що знаходиться на проспекті Дмитра Яворницького, 97, може закритися для відвідувачів. Згідно з інформацією на сайті OLX, минулого місяця – 24 січня – його виставили на продаж. Придбати ресторан охочі можуть за 1 мільйон доларів (на суму понад 28 мільйонів гривень).

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Продаж Продаж

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Потрібно сказати, що ця будівля "Мафії" 2-поверхова, з літньою терасою та якісним ремонтом, у тому числі меблями. Площа його складає 498 квадратних метрів. Виглядає ресторан гламурно. Його особливість – скляний купальний дах. Зазначимо, що будівля ресторану є повністю придатною для використання – є водопостачання, газопостачання, електропостачання, каналізація. Зі сміттєвих баків, що знаходяться поруч з ним, регулярно вивозять відходи. Дорога біля будівлі асфальтована та рівна.

Крім того, приміщення знаходиться в прохідному місці. Воно працює 11 років (з 2011 року). Ціни там демократичні. Відвідувачі, судячи з відгуків, переважно задоволені обслуговуванням. Не влаштовували їх лише доставка та суші. Чому будівлю вирішили продати – невідомо. Проте варто зазначити, що потік клієнтів там невеликий.

Відвідуваність Відвідуваність

Відгуки Відгуки

Відгуки Відгуки

Нагадаємо, що "Мафія" на Яворницькому знаходиться біля парку Глоби, в який колись відпочивала велика кількість людей (ймовірно, вони часто відвідували найближчі ресторани). Зараз парк у "убитому" стані і там практично ніхто не гуляє. Але ділянку збираються реконструювати, зробивши в ній протягом 2 років "міні-Україну" з маленькими містами, які точно повторять найбільш знакові українські вулиці та будівлі. Виглядатиме парк приблизно ось так. Подібних парків в Україні поки що немає. Тому він може почати залучати до Дніпра туристів. Наразі вже оголосили тендер на виконання передпроектних робіт з парку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах