Офіційно: у Дніпрі створять міський центр територіальної оборони

Офіційно: у Дніпрі створять міський центр територіальної оборони -

Офіційно: у Дніпрі створять міський центр територіальної оборони - фото: slovoidilo.ua

Події
23 лютого 2022 11:41

Сьогодні, 23 лютого, на 16-й сесії міської ради депутати затвердили програму сприяння територіальній обороні Дніпра на 2022-2026 роки.

Як повідомили у міській раді, одне з основних завдань ухваленої програми – це забезпечення готовності городян до національного спротиву.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також вона має налагодити взаємодію між силами тероборони та безпеки міста з виконавчими органами, комунальними підприємствами, установами та установами міської ради, громадськими та добровольчими формуваннями. На реалізацію програми у міському бюджеті передбачили 100 мільйонів гривень.

Раніше мер Борис Філатов доручив створити комітет сприяння територіальній обороні міста, а також розповів про створення міського центру тероборони. Планується, що це буде комплекс для розміщення, управління, рекрутингу, підготовки військовослужбовців сил територіальної оборони, військово-спортивного та патріотичного виховання молоді.

Крім цього, на території центру хочуть облаштувати полігон для вогневої, тактичної, інженерної, медичної підготовки, практичної та снайперської стрілянини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах