У Павлограді біля річки помітили величезного удава (фото)

У Павлограді біля річки помітили величезного удава - фото: bbc.com

У Павлограді біля річки помітили величезного удава - фото: bbc.com

Події
22 лютого 2022 11:17

На Дніпропетровщині місцеві жителі виявили несподівану знахідку – мертвого удава.

Змію знайшли у Павлограді біля річки Вовча у районі дач садового товариства "Хімік", що у мікрорайоні імені 18-го вересня. Незважаючи на те, що удав був уже мертвим, його вигляд на жарт налякав місцевих жителів, передає 5632. При цьому він був досить великим.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як припустили городяни, змія могла бути чиїмось домашнім улюбленцем, але пізніше її вирішили позбутися. Ймовірно, що удава могли викинути ще живим.

У Павлограді помітили мертвого удава -У Павлограді помітили мертвого удава - фото: 5632.com.ua

Жителі Павлограда зазначили, що це не перша подібна знахідка у їхньому місті. Тому місцевих жителів просять ретельно обмірковувати рішення про те, щоб заводити собі екзотичних вихованців.

Нагадаємо, що влітку на житловому масиві Тополя у Дніпрі помітили незвичну змію. Пізніше з'ясувалося, що в Україні такі не запроваджуються, а їхня батьківщина – це Таїланд, Китай, Малайзія та Індонезія. Повзучу змогли відловити рятувальники. Передбачається, що змію тримали вдома як домашнього улюбленця, але вона змогла втекти на вулицю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах