У Дніпрі спалили автомобіль директора футбольного клубу

У Дніпрі спалили автомобіль директора футбольного клубу -

У Дніпрі спалили автомобіль директора футбольного клубу - фото: facebook.com/fcperemoga

Події
22 лютого 2022 09:10

У понеділок, 20 лютого, вночі невідомі спалили автомобіль, який належав директору та віце-президенту футбольного клубу "Перемога" Елакісу Сагірову.

Як повідомили у прес-службі футбольного клубу, з цієї події правоохоронці відкрили кримінальне провадження і зараз тривають слідчі дії.

- Враховуючи, що Елакіс працює у нашому футбольному клубі і не займається жодною іншою діяльністю, схоже, боротьба у Чемпіонаті буде запеклою не лише на полі, – прокоментували у прес-службі ФК "Перемога".

Представники футбольного клубу працюють зі слідчими і поки що не розповідатимуть про свої припущення, чому могли спалити автомобіль директора, але не відкидають, що це могли бути наслідки футбольної конкуренції.

Нагадаємо, що вчора вранці, 21 лютого, на вулиці Передовій в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталося ДТП – зіткнулися легковик та автобус. Внаслідок пригоди постраждала одна людина. Водія легкового авто затиснуло металевими конструкціями. Його госпіталізували до лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах