У Дніпрі сталася ДТП з автобусом: постраждав чоловік

У Дніпрі сталася ДТП з автобусом: постраждав чоловік -

У Дніпрі сталася ДТП з автобусом: постраждав чоловік - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
21 лютого 2022 09:02

Сьогодні, 21 лютого, близько п'ятої години ранку на вулиці Передовій в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася ДТП. Одного чоловіка госпіталізували до лікарні.

На дорозі зіткнулися легковий автомобіль "Кіа К5" та автобус БАЗ. Внаслідок зіткнення водія легковика затисло в салоні металевими конструкціями, розповіли у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Чоловік не міг самостійно вибратися з машини, тож на допомогу йому прийшли рятувальники. ДСНСники за допомогою спеціальних інструментів деблокували водія та передали його співробітникам "швидкої допомоги". Після цього 43-річного чоловіка відвезли до шостої міської лікарні.

Нагадаємо, що вчора на житловому масиві Перемог на Гребному каналі сталася НП - під воду провалилися п'ятеро людей. Спочатку провалився рибалка. На місце події прибули троє поліцейських, вони намагалися допомогти чоловікові, але врешті-решт теж опинилися у воді. Також під кригу провалився місцевий житель, який намагався допомогти поліцейським.

На місце події прибули рятувальники, які змогли витягнути з води всіх п'ятьох людей. Однак врятований рибалка помер у кареті "швидкої допомоги".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах