Як у Дніпрі зараз виглядає спорткомплекс по вулиці Універсальній

Як у Дніпрі зараз виглядає спорткомплекс на вулиці Універсальній -

Як у Дніпрі зараз виглядає спорткомплекс на вулиці Універсальній - фото: facebook.com/dmrblago

Події
21 лютого 2022 18:06

У Дніпрі триває масштабна реконструкція легкоатлетичного спорткомплексу на вулиці Універсальній. Він відомий як стадіон імені Петра Лайка.

Як розповіли у міській раді, закінчити реконструкцію планують цього літа. На сьогодні роботи виконано на 95%. Тож городяни вже зараз можуть подивитись, як виглядатиме реконструйований стадіон.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На лівому березі Дніпра реконструюють стадіон –На лівому березі Дніпра реконструюють стадіон – фото: facebook.com/dmrblago

Повністю закінчили роботи з благоустрою, проклали комунікації, облаштували доріжки для бігу та облаштували зону для метання молота та ядра. Ще планують укласти газон для футбольного поля. Наразі на стадіоні триває ремонт приміщень усередині трибун. Там розмістяться тренерські кімнати, роздягальні на кілька команд та конференц-зал.

Облаштували нові доріжки –Облаштували нові доріжки – фото: facebook.com/dmrblago

На трибунах зробили систему вентильованого фасаду та алюмінієві конструкції з енергозберігаючими склопакетами. Також змонтували звукові та світлові системи.

Стадіон отримає нову назву. Відповідне голосування тривало два тижні та у підсумку обрали трьох фіналістів. Пізніше створять робочу групу, до якої увійдуть тренери з легкої атлетики міста та області, судді та представники спортивної спільноти. Планується, що на стадіоні проводитимуть і міжнародні змагання, тому нова назва має бути англійською.

Усі роботи майже закінчили –Усі роботи майже закінчили – фото: facebook.com/dmrblago

На стадіоні буде представлено всі 48 видів легкої атлетики. Тут зможуть займатися не лише професійні спортсмени, а й любителі. Для всіх їх підготують окремий графік.

Облаштували трибуни –Облаштували трибуни – фото: facebook.com/dmrblago

На території спорткомплексу знаходиться ще будинок спорту, який потребує ремонту. Наразі оголошено тендер на його роботи.

Реконструкцію планують закінчити влітку –Реконструкцію планують закінчити влітку – фото: facebook.com/dmrblago

Спорткомплекс дуже змінився -Спорткомплекс дуже змінився - фото: facebook.com/dmrblago

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах