"Готували найкращу піцу в місті": у Дніпрі закривається популярний заклад

"Готували найкращу піцу в місті": у Дніпрі закривається популярний заклад -

"Готували найкращу піцу в місті": у Дніпрі закривається популярний заклад - фото: instagram.com/moderna.pizza

Події
18 лютого 2022 13:20

У центрі Дніпра за кілька днів закриється найпопулярніша піцерія Moderna. Вона пропрацювала трохи більше року.

Як повідомили у прес-службі піцерії, історія закладу закінчиться вже 20 лютого. Цього дня Moderna востаннє відчинить двері для відвідувачів. Що спричинило закриття – у закладі не уточнюють.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Піцерія знаходиться на вулиці Магдебурзького, 4-А навпроти культурно-ділового центру "Менора". Її заснували Руслан та Олена Бурякі, які раніше володіли відомим рестораном "Миші Бляхера". Новий їхній заклад пропрацював лише 15 місяців.

У Дніпрі закривається популярний заклад -У Дніпрі закривається популярний заклад - фото: the-village.com.ua

Шеф-кухарем Moderna був італійський фахівець Лука Пеццета. Основною концепцією закладу було приготування трьох варіантів піци із різних регіонів Італії. За словами шеф-кухаря, це була п'ята у світі та перша за межами Італії піцерія, яка працювала за таким принципом, передає The Village.

Дніпряни відгукуються про Moderna досить позитивно і розповідають, що тут готували одну з найсмачніших піц у місті, тому новина про закриття засмутила багатьох.

Нагадаємо, що у Дніпрі за останні кілька місяців відкрилося кілька нових ресторанів. дні з них вражають своєю незвичністю, тому що можуть "телепортувати" до лісової печери або американського міста і навіть навчити тайському. Інші менш пафосні, але мають свої плюси. Адреси та ціни нових закладів читайте у нашому огляді.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах