Дніпром їздила незвичайна вантажівка з трьома колесами (відео)

Дніпром їздила незвичайна вантажівка з трьома колесами - фото: t.me/huevyydnepr

Дніпром їздила незвичайна вантажівка з трьома колесами - фото: t.me/huevyydnepr

Події
15 лютого 2022 17:57

На лівому березі Дніпра їздила незвичайна – триколісна – вантажівка.

Як розповідає очевидець, це "диво техніки" було помічене ним у районі Зразкового ринку, а саме на вулиці Калиновій. Невелика вантажівка на трьох колесах з кабіною водія, що нагадує азіатське таксі - "тук-тук" -, судячи з відеозапису, перевозила картонну коробку. При цьому на корпусі вантажівки було написано його назву.

Джерело відео: t.me/huevyydnepr

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Потрібно сказати, що назва у вантажівки є досить іронічною. Незважаючи на невеликі габарити і сумнівну стійкість на землі через наявність всього трьох коліс, він називається як і його компанія-виробник "Геркулесом" (у давньогрецькій міфології так звали великого чоловіка міцної статури, який відрізнявся нелюдською силою і здійснив безліч подорожей, завершилися його подвигами).

Вантажівка Вантажівка

Продавці на своєму сайті заявляють, що ця мініатюрна машина китайського виробництва здатна перевозити до 1400 кілограм, тобто трохи менше великої вантажівки "Газель" з вантажопідйомністю 1500 кілограм та більше вантажівки "Хендай Портер" з вантажопідйомністю 1000 кілограм.

Вантажівка Вантажівка

Вантажівка Вантажівка

Вантажні трицикли вважаються дуже популярними у Китаї та інших країнах Азії. Там як у невеликих населених пунктах, і у містах перевозять майже всі – сільгосппродукцію, будівельні матеріали, техніку, людей. До того ж, їх використовують як пересувні торгові точки. В Україні новий "Геркулес" можна купити за суму приблизно від 66 до 162 тисячі гривень, що дуже дешево. Але той, що коштує менше, перевозить до 500 кілограмів.

Ціни на трицикли Ціни на трицикли

Ціни на вантажівки Ціни на вантажівки

Адже нову "Газель" із подібною вантажопідйомністю в нашій країні можна придбати за суму близько 529 тисяч гривень та більше.

Ціни на вантажівки Ціни на вантажівки

Нагадаємо, що у серпні 2021 року у Дніпрі помітили ще один незвичайний для українських доріг та популярний серед азіатів транспорт – критий триколісний мотоцикл моторикша (або "тук-тук").

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах