Як виглядатиме новий ЖК на Слобожанському проспекті

Як виглядатиме новий ЖК на Слобожанському проспекті -

Як виглядатиме новий ЖК на Слобожанському проспекті - фото: facebook.com/ErmolaevVadym

Події
15 лютого 2022 11:52

На лівому березі планують збудувати новий житловий комплекс із бізнес-центром. Стало відомо, як він виглядатиме.

Як повідомив бізнесмен Вадим Єрмолаєв, незабаром на проспекті Слобожанському розпочнеться будівництво багатофункціонального комплексу. Він одержав назву Industrial – на честь району, в якому перебуватиме.

Комплекс буде складатися з житлової будівлі та бізнес-центру. Він розрахований на 150 квартир та 81 офіс. На десятому поверсі обладнано загальнодоступну терасу для мешканців. На першому поверсі розмістяться комерційні приміщення. На думку бізнесмена, це стане стимулом для появи нових закладів, кав'ярень, ресторанів і магазинів.

Нагадаємо, що на житловому масиві Тополь-3 планують реконструювати будівлю кінотеатру "Січ", яка довгі роки стоїть у занедбаному вигляді. За попередньою інформацією там з'явився новий багатофункціональний торгово-розважальний комплекс. Поки що точно невідомо, чи це буде часткова реконструкція чи повне знесення будівлі з новим будівництвом. Дніпряни припускають, що кінотеатр можуть знести з огляду на його функціональне призначення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах