У Дніпрі проспектом Хмельницького ходив голий чоловік

У Дніпрі проспектом Хмельницького ходив голий чоловік -

У Дніпрі проспектом Хмельницького ходив голий чоловік - фото: кадр из мультсериала "Симпсоны"

Події
10 лютого 2022 18:12

На правому березі Дніпра помітили чоловіка, який розгулював вулицею в оголеному вигляді.

За попередньою інформацією, патрульні помітили біля будинку №4 на проспекті Богдана Хмельницького оголеного літнього чоловіка. Поліцейські вирішили дізнатися, чому чоловік ходить містом без взуття та в дивному вигляді. Причому надворі було досить холодно. Дніпрянин відповів, що він "обраний", а таким чином карає себе за погані вчинки, що зробив, передає "Дніпро оперативний".

Патрульні зрозуміли, що чоловік не в собі і, найімовірніше, має психічні відхилення. Тому його огорнули у термоковдру та відвезли до міської лікарні №16. Вже в лікарні 65-річного пенсіонера взули та дали теплу ковдру. Після цього на місце викликали психіатричну бригаду, яку передали чоловікові.

Нагадаємо, на правому березі Дніпра по пляжу, де всі люди були у купальниках та плавках, пройшовся голий чоловік. Інцидент стався вдень на вулиці Набережній Перемоги за аквапарком Happy Day. Абсолютно оголений дорослий чоловік, не бентежачись поглядів оточуючих, йшов пляжем у бік Прибережного скверу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах