"Південмаш" щомісяця виплачуватиме гроші доньці загиблої під час розстрілу Віри Лебединець

"Південмаш" щомісяця виплачуватиме гроші доньці загиблої під час розстрілу Віри Лебединець -

"Південмаш" щомісяця виплачуватиме гроші доньці загиблої під час розстрілу Віри Лебединець - фото: facebook.com/yuzhmash

Події
09 лютого 2022 13:02

У Дніпрі 11-річній Кірі Лебединець, маму якої застрелив Артемій Рябчук, "Південмаш" виплачуватиме матеріальну допомогу.

Відповідне рішення ухвалила адміністрація та профспілковий комітет "Південмашу". Виплати нараховуватимуться щомісяця, поки дівчинка не стане повнолітньою, розповіли у прес-службі "Південмашу".

Матеріальна допомога виплачуватиметься опікуну Кіри профспілковою організацією за рахунок цільових внесків підприємства.

Нагадаємо, що раніше мер Дніпра Борис Філатов заявив про те, що сім'ї Віри Лебединець виділять одноразову матеріальну допомогу у розмірі 250 тисяч гривень. Її доньки планують встановити щомісячну виплату від міської ради, допоки їй не виповниться 18 років. Крім того, за словами Філатова, Кіре відраховуватиметься частина заробітної плати міського голови за його особистою заявою. Місто надасть допомогу у щорічному оздоровленні.

Мер пообіцяв, що мамі Віри Лебединець, яка працюють у системі міської освіти, підвищать удвічі зарплату. Саму ж жінку посмертно нагородять міським почесним знаком "Захиснику Вітчизни".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах