Артемію Рябчуку заборонили передавати їжу до СІЗО

Артемій Рябчук зараз перебуває у СІЗО -

Артемій Рябчук зараз перебуває у СІЗО - фото: hromadske.ua

Події
08 лютого 2022 12:34

Небайдужі українці збирали "дніпровському стрільцю" Артемію Рябчуку речі першої необхідності та їжу, щоб передавати їх до СІЗО. Але нещодавно від цієї ідеї вирішили відмовитись.

Як розповіла активістка Лада Соколова, яка перебуває у групі підтримки Рябчука, вони заборонили приймати хлопцю якісь продукти та одяг. Передавати будуть лише ті речі, які заноситимуть адвокати, передає "Сегодня". Таких заходів вирішили вжити, щоб унеможливити отруєння.

За словами Лади Соколової, деякі люди скористалися наявністю групи підтримки та спробували заробити на допомозі, забираючи гроші собі.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Активістка розповіла, що стан здоров'я Артемія зараз є задовільним, нормальним. Щодо морального стану, то, за її словами, він боєць і готовий до подальших подій за допомогою захисту.

Мати Артемія досі не вірить у те, що її син міг зробити таке, розповідає Лада Соколова. Найближчим часом вона приїде до того села, де вони живуть. За її словами, поки що жінка змушена затриматись у Росії.

Нагадаємо, що нацгвардійці, які зазнали найтяжчих поранень, розповіли нові подробиці стрілянини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах