Що каже дружина загиблого чоловіка в Дніпрі: нові подробиці

Що каже дружина загиблого чоловіка в Дніпрі: нові подробиці -

Що каже дружина загиблого чоловіка в Дніпрі: нові подробиці - фото: ХДніпро

Суспільство
04 вересня 2023 18:04

Колишня дружина Джумбері Сілогави, якого застрілив патрульний в Дніпрі, дала коментар щодо цього інциденту. Також вона розповіла, в якому стані наразі перебувають її діти.

Наталія Сілогава розповіла Суспільному, що діти знали про стан спʼяніння тато, але не розповіли про це їй.

- Я була у справах, коли діти зателефонували, мовляв, тато хоче повезти їх на море на три дня і відзначити день народження. Сказав, зібратись терміново. Мене це не здивувало… Але я насправді відчувала, мені було не спокійно, я навіть розплакалася, але не телефонувала їм, щоб не засмучувати, - говорить вона.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка розповіла, що загиблий не вперше сів за кермо напідпитку.

- Я дітям кажу, чого ви мені не сказали, що тато п’яний? Вони відповіли: мам, ми йому довіряємо, ми не боялися з ним, - додає Наталія.

Колишня дружина Наталія Сілогава -Колишня дружина Наталія Сілогава - фото: Суспільне

Також вона зазначає, що її обурюють тік-токи, в яких говорять, що на місці інциденту була дружина. Діти їхали з колишнім чоловіком та його дівчиною. Це для неї дуже важливо, адже її діти дивляться всі соціальні мережі і їм дуже неприємно. Наталія не розуміє, чого суспільство бажає смерті її дітям.

Наразі діти подружжя, 14-річний Давид та 12-річний Джумбері, потребують психологічної допомоги та невдовзі хлопці почнуть займатися зі спеціалістами.

У Державному бюро розслідувань Суспільному повідомили, висновків експертизи, чи перебував загиблий напідпитку, станом на 4 вересня немає.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував, що 29 серпня в Дніпрі сталася стрілянина, в ході якої постраждала поліцейська. Вона відкрила збір коштів на лікування та адвоката. Зібрано понад мільйон гривень. Що каже юрист з цього приводу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах