Постраждала патрульна в Дніпрі зібрала понад мільйон гривень собі на допомогу

Постраждала патрульна в Дніпрі зібрала понад мільйон гривень на допомогу -

Постраждала патрульна в Дніпрі зібрала понад мільйон гривень на допомогу - фото: Instagram swan_880

Події
04 вересня 2023 16:07

29 серпня в Дніпрі сталася стрілянина, в ході якої постраждала поліцейська. Вона відкрила збір коштів на лікування та адвоката. Зібрано понад мільйон гривень. Що каже юрист з цього приводу.

Патрульна поліцейська Анастасія Жила, на своїй сторінці Instagram оголосила відкритим збір коштів собі на лікування та на адвоката.

Публікація збору коштів на лікування патрульної -Публікація збору коштів на лікування патрульної - фото: скрін Інстаграм swat_880

Вже кілька днів їй "надонатили" більше 1 мільйона 100 тисяч гривень. Люди продовжують надсилати гроші й надалі.

Публікація збору коштів на лікування патрульної -Публікація збору коштів на лікування патрульної - фото: Інстаграм swat_880

По мережі почала розповсюджуватися хвиля хейту у бік патрульних та їхніх захисників. Зазначається, що лікування поліцейської не таке дороге і оплачується державою, оскільки вона постраждала при виконанні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Юрист Віталій Погосян прокоментував збір патрульної. Він вважає, що для збору на лікування посадових державних осіб, діям яких навіть не надано оцінки судом, забагато честі для зібрання такої великої суми.

Скрін публікації юриста щодо збору на лікування патрульної -Скрін публікації юриста щодо збору на лікування патрульної - фото: Facebook Віталій Погосян

- В країні війна, військові потребують дрони, поранені не отримують гроші за час знаходження за штатом під час лікування, і лікуються а власні кошти, - пише на своїй сторінці в Facebook він.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв про те, що поліцейська, яка постраждала внаслідок стрілянини 29 серпня, знаходиться зараз в лікарні. В неї діагностуються перелом носа та кісток обличчя. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах