Стрілянина у Дніпрі: відкрито кримінальне провадження

Стрілянина у Дніпрі: відкрито кримінальне провадження -

Стрілянина у Дніпрі: відкрито кримінальне провадження - фото: ХДніпро

Події
01 вересня 2023 10:26

Після стрілянини у Дніпрі, яка відбулася 29 серпня, у наслідок чого загинув водій, відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських.

Обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом. Про це повідомляє Національна поліція Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

РБК-Україна опублікувала відео, на якому видно, що жінка напала на патрульну і тримала її зі спини, поки пасажир автомобіля, якого пізніше застрелили правоохоронці, бив іншого поліцейського.

Санкції статті за посягання на життя працівника поліції передбачають покарання - від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував, що 31 серпня Єгору Звонкову, поліцейському у Дніпрі, обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців проведення під цілодобовим домашнім арештом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах