Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня -
Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня
Дозвілля та їжа
21 лютого 2022 13:56
Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня - фото: depositphotos.com

Новий тиждень почався, тому настав час планувати, куди піти і як провести з користю час після роботи. Vgorode зібрав цікаві заходи, які відбудуться у Дніпрі з 21 по 24 лютого.

Програма у планетарії "Полярис, космічна субмарина та таємниця Полярної ночі"

У Дніпрі розкажуть про таємниці Полярної ночі -
У Дніпрі розкажуть про таємниці Полярної ночі - фото: planetarium.com.ua

Пінгвін-мандрівник Джеймс Гібернатус та смішний ведмідь Потап Медведько зустрічаються на льодах Північного полюса. Вони дружать, діляться цікавими історіями своїх місцевостей і разом спостерігають за зірками, дивуючись довгими ночами на полюсах Землі. Астрономи-початківці намагаються розгадати цю загадку за допомогою спостережень. Завдяки раціоналізму Джеймса та винахідливості Медведька, їхня наукова подорож призводить до створення обсерваторії, а потім і імпровізованого космічного корабля. Під час подорожі, що тягнеться до Марса і Сатурна, вони отримують свою відповідь і виявляють, що планети мають не тільки схожість, а й відмінність.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 21 лютого, 15:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Фільм "Вийду за тебе"

Кет Вальдес та Бастіан – найпопулярніша зіркова пара світу. Вони дуже гарні, талановиті та закохані одне в одного співак та співачка. Оскільки їхня нова пісня, де йдеться про пропозицію одружуватися, стрімко набирає популярності, парочка вирішує одружитися прямо під час їхнього концерту, який транслюватиметься у прямому ефірі на весь світ. Але за мить до виходу на сцену Кет дізнається, що Бастіан зраджує її з її асистенткою. За цього негідника заміж вона виходити точно не хоче, тому, щоб не проґавити марно вдалий момент, Кет вирішує вийти заміж за першого фаната, який попався їй на очі. Лихо в тому, що Чарлі, простий вчитель математики, опинився на концерті випадково за компанію з друзями.

Програма у планетарії "Наша космічна адреса"

У планетарії розкажуть про нашу космічну адресу -
У планетарії розкажуть про нашу космічну адресу - фото: pexels.com

Кожен із нас добре пам'ятає свою адресу. Але він дозволяє вказати місце, де ми живемо, тільки на Землі. А як щодо Всесвіту? Вона неосяжна, і в ній так легко загубитися. Там так багато яскравих та маленьких зірок, таємничих туманностей, величезних галактик. У планетарії розкажуть, як відрізняти їх, як дізнатися, де знаходиться наша рідна планета.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 22 та 24 лютого, 15:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

ВІА "Веселі хлопці"

У Дніпрі виступить ВІА
У Дніпрі виступить ВІА

ВІА "Веселі Хлопці" найбільш відомий виконанням таких незабутніх хітів, як: "Алешкіна любов", "Бродячі артисти", "Не хвилюйтеся, тітко!" "Люди зустрічаються", "Як прекрасний цей світ", "Рожеві троянди" та іншими.

Де: Дніпропетровська філармонія імені Леоніда Когана

Коли : 22 лютого, 18:00

Скільки коштує: 200 гривень

Вистава "Коханці Леді Гагі"

У Дніпрі розкажуть про коханців Леді Гаги -
У Дніпрі розкажуть про коханців Леді Гаги - фото: Джордан Штраус/TASS

Провінційний танцюрист приїжджає підкорювати Нью-Йорк. Не знайшовши ніде роботи, він влаштовується до чоловічого стриптиз-клубу, куди одного разу випадково забрела п'яна поп-діва Леді Гага. На вас чекає голлівудський сюжет, декорація, а також костюми в стилі мулен-руж і чудовий стриптиз. Крім того, буде дуже кумедно.

Де: Дніпровський академічний театр драми та комедії

Коли: 22 лютого, 19:00

Скільки коштує: 150 гривень

Вистава THE BEST

У Дніпрі пройде спектакль THE BEST -
У Дніпрі пройде спектакль THE BEST - фото: pexels.com

У холостяцьку квартиру ветерана афганської війни несподівано потрапляють троє незнайомок. Три неординарні особи. Брокер середньої руки – Наталія Сумська, елегантна актриса – Людмила Смородіна та громадська активістка – Любов Кубюк. І трапляється це у найвідповідальніший для чоловіка день – день, коли він збирається на рибалку.

Де: Дніпропетровський академічний театр опери та балету

Коли: 22 лютого, 19:00

Скільки коштує: 200 гривень

Фільм "Смерть на Нілі"

Всесвітньо відомий детектив Еркюль Пуаро вирушає у відпустку. Це має бути незабутня подорож на кораблі Нілом. І воно таки стане незабутнім, але зовсім не через безтурботність та легкість атмосфери. Детективу знову доведеться застосувати весь свій талант і розум, щоб розкрити злочини, які тут сталися.

Програма у планетарії "Фантом Всесвіту: у пошуках темної матерії"

Ви зможете дізнатися більше про темну матерію -
Ви зможете дізнатися більше про темну матерію - фото: pexels.com

Темна матерія існує всюди. Вона керує рухом зірок у галактиках, провокує грандіозні зіткнення світів, ховається у галактичних скупченнях. Чи є вона поряд із нами на Землі? Можливо, дізнатися про це вдасться завдяки Великому адронному колайдеру і створюваним там фантастичним енергіям.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 23 лютого, 17:30

Скільки коштує: 100-250 гривень

Вистава "Примадонни"

У Дніпрі покажуть виставу
У Дніпрі покажуть виставу

Нудьгувати на цій виставі вам не доведеться. Персонажі комедії Кена Людвіга "Примадонни" захоплюються своїми вигадками та витівками. Сюжет комусь може нагадати фільм "У джазі тільки дівчата", а хтось розгляне за незручними ситуаціями, загальною плутаниною та наївними інтригами шекспірівські пристрасті.

Де: Дніпропетровський академічний молодіжний театр

Коли: 23 лютого, 19:00

Скільки коштує: 150 гривень

Програма у планетарії "Сонце – наша життєва зоря"

У планетарії розкажуть про Сонце -
У планетарії розкажуть про Сонце - фото: planetarium.com.ua

Сонце осяює наш світ вже чотири з половиною мільярди років. Тепло, яке зігріває нас сьогодні, відчувала кожна людина, яка будь-коли жила на Землі. Це найближча до нас зірка та найбільша електростанція нашої планети. Сонце - безцінне джерело енергії, що управляє вітрами, погодою та нашим життям. У планетарії розкажуть, які секрети воно ховає.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 24 лютого, 17:30

Скільки коштує: 100-250 гривень

Вистава "Кохання та голуби"

У Дніпрі покажуть виставу
У Дніпрі покажуть виставу

Якщо ви скучили за колишніми часами, коли люди не думали про політику, не мали мобільних телефонів і не знайомилися в соцмережах, а просто любили, дружили і завжди відчиняли двері своїм сусідам, то вам сподобається ця вистава.

Де: Палац культури машинобудівників

Коли: 24 лютого, 19:00

Скільки коштує: 200 гривень

Вистава "Каблуки"

Трьох незнайомих і абсолютно різних людей об'єднує одне: їм усім надійшло запрошення від таємничої організації – зіграти у гру і вони погодилися взяти у ній участь. Те, що вони сюди потрапили, не випадковість: їх вивчили, відібрали і їхні страхи використовують проти них. Завдання для цих людей – вибратися з найреалістичнішої квест-кімнати.

Де: Дніпровський Академічний театр Драми та комедії

Коли: 24 лютого, 19:00

Скільки коштує: 200-300 гривень

Балет "Лебедине озеро"

Любов тут, як і в житті – це і мимовільна зрада, і містика, і смертельний поєдинок, з якого герой Принц виходить переможцем. Але найбільше у цій вічній балетній історії тягне Лебідь – загальновизнаний символ балету. Цей красивий птах з подовженою граціозно вигнутою шиєю і білим пір'ям нагадує якусь фантастичну істоту напівдівчини, напівптахи.

Де: Дніпропетровський Академічний Театр Опери та Балету

Коли: 24 лютого, 19:00

Скільки коштує: 100-450 гривень

Фільм "Фантазії для дорослих"

Усі пари, які тривалий час перебувають у стосунках, стикаються із труднощами та проблемами. Для деяких особливо болючим стає період згасання взаємної пристрасті. Шість пар, про які йтиметься у фільмі, саме зараз намагаються боротися із цим явищем. Щоб повернути вогник у свою постіль, хтось готовий знімати домашнє відео, а деякі охоче запросять у спальню третього. Смаки кожного героя індивідуальні, тому й рішень, які б підходили одночасно всім, не існує. Єдиний вихід із ситуації – спробувати втілити у життя кожну свою потаємну фантазію.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах