Дніпрянин подав у суд на Укрзалізницю через запізнення поїзда: вже є рішення

Вирішив поїхати електропоїздом, а потрапив до суду: що сталося

Вирішив поїхати електропоїздом, а потрапив до суду: що сталося фото: gettyimages.com, Chris Ryan

Транспорт та інфраструктура
30 сiчня 16:10

Чоловік з Дніпра купив квиток на маршрут Дніпро-Київ та потяг прибув із запізненням у майже 8 годин. Пасажир подав до суду на перевізника і вимагає компенсацію 5 тисяч гривень.

Як повідомляють у Єдиному реєстрі судових справ, у чоловіка була запланована ділова поїздка на один день, а що дало б йому змогу прибути до Києва таким чином, щоб відпочити з сім'єю та вчасно потрапити на роботу.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Та через годину після відправлення з Дніпра швидкісний електропоїзд Інтерсіті + зупинився. Причиною зупинки поїзда стало спрацювання захисту швидкодіючого вимикача через відмову тягових інверторів №3 та №4 вагону №1 та неможливості зібрати електричну схему тяги вагона №9 у зв`язку з обмороженням заземлювача постійного струму у ввімкненому стані.

Через 2 години після зупинки електропоїзд приєднали до тягача, який доставив електропоїзд із пасажирами на станцію П'ятихатки.

Усі пасажири прибули до Києва на електропоїзді іншого класу із затримкою 7 годин 30 хвилин.
Чоловік подав позов до суду і його задовольнили. На його користь стягнуть пеню в розмірі 113 гривень, 5 тисяч гривень на відшкодування моральної шкоди та 2 тисячі гривень витрат на професійну правничу допомогу.

Раніше, ми писали про те, що місяць тому у місті розпочав роботу проєкт Dnipro City Express за маршрутом Дніпро — Кам’янське – Дніпро. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах