У Дніпрі побудують новий спортивно-навчальний центр дитячо-юнацької спортивної школи

У Дніпрі побудують новий спортивно-навчальний центр дитячо-юнацької спортивної школи -

У Дніпрі побудують новий спортивно-навчальний центр дитячо-юнацької спортивної школи - фото: gettyimages/Robert Decelis

Транспорт та інфраструктура
18 сiчня 13:02

У Дніпрі за рішенням виконкому демонтують незаконні тимчасові споруди, утилізують рекламні засоби.

Як повідомляє "ДніпроТВ", 16 січня у Дніпрі відбулося засідання виконкому міськради. У режимі онлайн члени виконкому серед іншого надали дозвіл на виконання проектних робіт щодо реконструкції нежитлових приміщень для створення спортивно-навчального центру дитячо-юнацької спортивної школи №2.

Також дозволи зарахування на позабалансовий рахунок комунального підприємства "Розвиток територій міста" безхазяйних дитячих майданчиків для того, аби можна було їх обслуговувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ухвалили рішення щодо демонтажу тимчасових незаконних споруд та/або об’єктів сфери споживчого ринку, відпочинку та сфери послуг у місцях загального користування. Власники повинні самостійно їх прибрати та привести земельні ділянки на місцях демонтованих об’єктів до попереднього стану.

У разі невиконання, департаменту з питань торгівлі та реклами та підпорядкованого йому комунальному підприємству "Дніпровські активи" доручено провести демонтаж за адресами: проспект Івана Мазепи, 31; проспект Миру 49-А, Донецькому шосе, 124-Г.  

- Також надали дозвіл на утилізацію рекламних засобів. Раніше їх демонтували, але їхні власники за ними так і не звернулися. Вони більше, ніж пів року знаходилися на зберіганні. А зараз їх вже можуть утилізувати, - прокоментував секретар міської ради Олександр Санжара.

Він розповів, що на засіданні надали дозвіл на приватизацію кімнат у гуртожитках, внесли зміни до складу комісії, яка обстежує пошкоджені через ворожі ракетні обстріли будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах