Порти для зарядки гаджетів і місця для велосипедів: з Дніпра запустять оновлену електричку (фото)

Порти для зарядки гаджетів і місця для велосипедів: з Дніпра запустять оновлену електричку.

Порти для зарядки гаджетів і місця для велосипедів: з Дніпра запустять оновлену електричку. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Транспорт та інфраструктура
28 листопада 2023 16:14

У грудні цього року в Дніпрі планують запустити оновлений електропоїзд для системи Dnipro City Express. Також в "Укрзалізниці" обіцяють, що ще два поїзди серії ЕПЛ вийдуть із заводу до кінця року.

У компанії заявили, що це другий поїзд постійного струму серії ЕПЛ2Т, модернізований для Придніпровської залізниці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що в такому поїзді є пандуси, місця для проїзду людей з інвалідністю та інклюзивні вбиральні. Крім того, потяг має навігацію шрифтом Брайля, місця для велосипедів, а також порти Type-C та USB для зарядки гаджетів.

Оновлений електропотяг.Оновлений електропотяг. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Місця для людей з інвалідністю та велосипедів в оновленому потягу.Місця для людей з інвалідністю та велосипедів в оновленому потягу. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Сьогодні, 28 листопада, оновлений поїзд вже вирушив до Дніпра. Він був сконструйований у Луганську, а модернізований на Київському електровагоноремонтному заводі.

- У грудні разом зі своїм поїздом-близнюком стане (потяг - ред.) на перший з маршрутів системи Dnipro City Express, - повідомили в "Укрзалізниці".

Кнопка виклику для людей з інвалідністю в оновленому потягу.Кнопка виклику для людей з інвалідністю в оновленому потягу. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Порти для зарядки гаджетів в оновленому потягу.Порти для зарядки гаджетів в оновленому потягу. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Більш докладна інформація про проєкт має з’явитися перед його запуском.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у 2024 році з Дніпропетровської області запустять нові поїзди у Польщу та Карпати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах