В Дніпрі на проспекті Калнишевського зміниться рух: схема проїзду

В Дніпрі на проспекті Калнишевського зміниться рух: схема проїзду -

В Дніпрі на проспекті Калнишевського зміниться рух: схема проїзду - фото: Dnipro.TV

Транспорт та інфраструктура
09 серпня 2023 17:28

З 14 серпня у Дніпрі зміниться схема руху на перехресті вулиці Калинової та проспекту Петра Калнишевського. 

Замість Т-подібного перехрестя запроваджується перехрестя з круговим рухом. Зміни повʼязані з мінімалізуванням аварійних ситуацій на складній ділянці дороги. Про це повідомляє департамент транспорту та транспортної інфраструктури ДМР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Скоро можна буде спостерігати на підʼїзді до зазначеного перехрестя відповідні знаки, які будуть попереджати про зміну організації дорожнього руху та знаки пріоритетності руху. Також зʼявиться відповідна розмітка та огородження у центральній частині перехрестя.

Нова схема проїду проспекту Калнишевського в Дніпрі -Нова схема проїду проспекту Калнишевського в Дніпрі - фото: dniprorada.gov.ua

Рух пішоходів не зміниться. А для вело та інших видів спорту вздовж всього проспекту Петра Калнишевського буде відведено велодоріжки з обох боків проїжджої частини.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував про те, що громадянин за бажанням та за додаткову плату може отримати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номерні знаки поштою, у тому числі через курʼєра. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах