У Дніпрі перекриють рух по проспекту Лесі України: як буде ходити транспорт

У Дніпрі перекриють рух по проспекту Лесі України: як буде ходити транспорт -

У Дніпрі перекриють рух по проспекту Лесі України: як буде ходити транспорт - фото умовне: det-dnipro.dp.ua

Транспорт та інфраструктура
16 червня 2023 12:36

У суботу, 17 червня, у Дніпрі буде тимчасово перекритий рух транспорту по проспекту Лесі України (колишній проспект Пушкіна).

Як повідомили у міській раді, з 09:00 до 16:00 буде тимчасово перекрито рух транспорту по проспекту Лесі Українки на ділянці від проспекта Олександра Поля до вулиці Юрія Савченка. Це пов'язано з видаленням аварійних дерев.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зв'язку з цим вносяться зміни в роботу деяких тролейбусних та автобусних маршрутів:

  • з 10:00 до 17:00 тролейбуси №5 курсуватимуть за скороченим маршрутом – від вул. Титова до просп. Лесі Українки. Рух тролейбусів №1 призупиняється;
  • у напрямку руху до вулиці Степана Бандери автобуси №32, №32-К, №33, №40, №73 об’їжджатимуть за схемою: проспект Олександра Поля – вулиця Володимира Антоновича – вулиця Юрія Савченка – проспект Лесі Українки.
  • Автобуси №109 об’їжджатимуть за схемою: вулиця Святослава Хороброго – вулиця Андрія Фабра – вулиця Старокозацька – вулиця Степана Бандери.

Нагадаємо, що у Нікопольському районі Дніпропетровської області запровадили обмеження на пересування біля Каховського водосховища.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах