Чому косу на Набережній Перемоги огородили парканом

Чому косу на Набережній Перемоги огородили парканом -

Чому косу на Набережній Перемоги огородили парканом - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
14 травня 2023 11:03

У Дніпрі на житловому масиві Перемога по бульвару Слави в районі мосту на косу встановили паркан. Як з’ясувалося, комунальники розпочали ремонт зливової каналізації.

У міській раді повідомили, що на Перемозі замінюють існуючий колектор на новий. Місце ремонту для безпеки мешканців огородили парканом.

У Дніпрі на Набережній Перемоги стартував ремонт -У Дніпрі на Набережній Перемоги стартував ремонт - фото: dniprorada.gov.ua

За словами заступника начальника комунального підприємства "Управління по ремонту та експлуатації автошляхів" Михайла Ступака, цей колектор відводить воду з ж/м Перемога-4, 5, проспекту Героїв, бульвару Слави та інших прилеглих вулиць, аж до самого ж/м Сокіл. Після рясних дощів тут великий обсяг води, яка не може швидко дістатися річки, оскільки колектор, який будувався ще за радянських часів, малого діаметру. А відтак, коли багато води, він переповнюється, і підтоплюються дворові території.

Роботи проводять біля коси -Роботи проводять біля коси - фото: dniprorada.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тут ремонтують колектор -Тут ремонтують колектор - фото: dniprorada.gov.ua

Щоб усунути проблему, вирішили замінити існуючу трубу на нову з більшим у десять разів діаметром. Роботи розпочаті біля річки Дніпро, а далі вони просуватимуться до Набережної Перемоги. Як тільки замінять трубу, планують упорядкувати територію і приберуть паркан. Нічого нового будувати не будуть, а лише проведуть підземні роботи. Цю ділянку планують закінчити за два-три місяці, а загалом роботи по цьому колектору – до кінця року.

Ремонт триватиме декілька місяців -Ремонт триватиме декілька місяців - фото: dniprorada.gov.ua

У КП додали, що технічний стан колектора вже потребував ремонту. Є пошкодження арматури, пісок, мул.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах