У Дніпрі запрацює ретро-трамвай: графік роботи і вартість квитка

У Дніпрі запрацює ретро-трамвай: графік роботи і вартість квитка

У Дніпрі запрацює ретро-трамвай: графік роботи і вартість квитка - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
12 травня 2023 16:15

У Дніпрі цими вихідними розпочне роботу екскурсійний ретро-трамвай

Як повідомили у пресслужбі міської ради, завтра, 13 травня, легендарний трамвай вийде на свій маршрут. Курсуватиме він із зупинки "Центральна" до зупинки "Площа Вокзальна".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трамвай працюватиме лише у суботу та неділю з 11:00 до 20:00. Проїзд коштуватиме 9 гривень. Варто зазначити, що режим роботи – екскурсійний, тому пільги на проїзд не діятимуть. 

За словами провідного фахівця КП "Дніпровський електротранспорт" Микити Керенцева, таких вагонів трамваїв в Україні залишилося дуже мало. Тому екскурсійний ретро-трамвай – візитівка Дніпра.

– На бортах вагона ми бачимо історичні фотографії, пов'язані з трамваями у Дніпрі, а всередині розміщені літописи з історіями про трамвайний рух у нашому місті. Тож цей ретровагон є однією з ключових візитівок нашого міста, адже таких вагонів в Україні залишилось не так багато. Аналогічні приклади є у Вінниці та Києві, але саме у Дніпрі ми одні із перших зробили таку міську фішку, як історичний трамвай, – розповів Микита Керенцев.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах