Як у Дніпрі отримати 50% кешбеку за проїзд у транспорті

Як у Дніпрі отримати 50% кешбеку за проїзд у транспорті -

Як у Дніпрі отримати 50% кешбеку за проїзд у транспорті - фото: t.me/dniprotv

Транспорт та інфраструктура
25 квiтня 2023 14:37

Половину вартості QR-квитків на громадський транспорт у Дніпрі пасажири можуть повернути на свій рахунок.

З 24 квітня по 24 липня у Дніпрі буде діяти відповідна акція. Так, пасажири зможуть повернути 50% вартості QR-квитків на громадський транспорт, які придбали через додаток Приват24, повідомляє "Наше місто".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для цього небхідно зареєструватися у програмі на сайті за цим посиланням та оплачувати проїзд через QR-код і Приват24 з картки "Універсальна". Тоді з кожного придбаного квитка вам на карту буде повертатись половина його вартості (але не більше ніж 250 гривень на місяць або 310,56 гривень з урахуванням ПДФО). Кешбек також повертається, якщо сума однієї оплати не перевищує 100 гривень.

У Дніпрі можна повернути половину вартості квитка за проїзд -У Дніпрі можна повернути половину вартості квитка за проїзд - фото: nashemisto.dp.ua

Нагадаємо, що 28 квітня із 18:00 рух Амурським мостом буде повністю перекрито. Це пов’язано з проведенням поточного ремонту дорожнього покриття. Відповідне рішення вже підписав мер Борис Філатов. Їздити через міст зможуть тільки автобуси. Щодо електротранспорту, то трамвайні маршрути № 6 та № 9 не працюватимуть.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах