У Дніпрі перекриють проїзд вулицею Гоголя

У Дніпрі перекриють проїзд вулицею Гоголя -

У Дніпрі перекриють проїзд вулицею Гоголя - фото: facebook.com/dmrblago

Транспорт та інфраструктура
06 грудня 2022 16:39

У Дніпрі планують перекрити до кінця грудня проїзд вулицею Гоголя. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт.

У департаменті благоустрою та інфраструктури повідомили, що з завтрашнього дня, 7 грудня, у зв’язку з ремонтом фрагмента зливового колектору заплановано перекриття вулиці Гоголя у районі будинку №14-А.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Такі роботи вкрай необхідні для кращого водовідводу поверхневих вод, пояснили у департаменті. Відкрити проїзд ділянки планують до 31 грудня. Містян просять зазделегідь планувати свій маршрут містом.

Нагадаємо, що російські військові всю ніч на 6 грудня тримали під прицілом Нікопольський район, зокрема сам Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади. Населені пункти обстрілювали з важкої артилерії. Туди прилетіли майже 50 ворожих снарядів. Ніхто з місцевих жителів не постраждав. Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджені більше десяти приватних будинків, господарські споруди, газопроводи і лінія електропередач. Ворожий обстріл також прокоментували правоохоронці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах