Як зараз працює громадський транспорт у Дніпрі (оновлено)

Як зараз працює громадський транспорт у Дніпрі -

Як зараз працює громадський транспорт у Дніпрі - фото умовне: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
10 жовтня 2022 13:38

Сьогодні, 10-го жовтня, через ракетні атаки у Дніпрі внесли зміни у роботу громадського транспорту.

Як повідомили у міській раді, зупинили роботу тролейбусних маршрутів № 17 та № 20, а також автобусних маршрутів № 18 та № 134. Крім цього, змінена кінцева зупинка тролейбусного маршруту № 6 – наразі на провулку Добровольців. Також у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури повідомляють, що автобусні маршрути, які рухались по вулиці Калиновій, їхатимуть в об'їзд від вулиці Янтарної до вулиці Образцова через вулицю Байкальську.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі весь транспорт, що обслуговує лівобережну частину міста, працює в оперативному режимі без дотримання інтервалів відправлення. Також через ризик ракетних обстрілів та значне зменшення кількості пасажирів до кінця доби буде зменшено кількість рухомого складу.

Також тривають відновлювальні та ремонтні роботи на пошкоджених ділянках.

Оновлено в 14:16: у Дніпрі відновили рух тролейбусного маршруту №6. Він курсує за звичною схемою руху – до ж/м Придніпровськ.

Нагадаємо, що сьогодні вранці російські окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру та області. Наразі відомо, що внаслідок атак є постраждалі та загиблі. Вночі ворог атакував чотири райони Дніпропетровщини. Окупанти били по селах та містах ракетами, а також з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах