Ракетні удари по Дніпропетровській області: Валентин Резніченко звернувся до жителів

Ракетні удари по Дніпропетровській області: Валентин Резніченко звернувся до жителів

Ракетні удари по Дніпропетровській області: Валентин Резніченко звернувся до жителів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
10 жовтня 2022 12:53

Сьогодні, 10 жовтня, окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру та області. Голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко звернувся до мешканців Дніпропетровщини. 

За його словами, росіяни б'ють по критичній інфраструктурі та житлових кварталах. Вони воюють з мирними людьми. 

Також Валентин Резніченко зазначив, що можуть бути тимчасові відключення води та світла. Проте аварійні бригади намагатимуться відновити все як можна швидше. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, голова Дніпропетровської військової адміністрації вкотре закликав мешканців не ігнорувати сигнал повітряної  тривоги і перебувати в укриттях, доки не мине небезпека. 

– З ранку росіяни масовано атакують область та країну. Б’ють по критичній інфраструктурі та житлових кварталах. Терористи воюють з мирними людьми. Будь ласка, залишайтеся в укриттях - не виходьте доки не мине небезпека. Набираємося терпіння. Можуть бути тимчасові відключення води та світла. Але всі служби працюють. І все поновимо так швидко як це можливо. Нас не зламати і не залякати, – написав Валентин Резніченко. 

Нагадаємо, сьогодні, 10 жовтня, у 229-й день повномасштабної війни Росія завдала масштабних ударів по Україні. Вибухи зафіксували у Києві, Дніпрі, Харкові, Житомирі, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Миколаєві, Кременчуці, на Сумщині та в Закарпатській областях. 

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням не покидати укриття, берегти себе та рідних.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах