У Дніпрі перенесли дату подорожчання проїзду

У Дніпрі перенесли дату подорожчання проїзду -

У Дніпрі перенесли дату подорожчання проїзду - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
08 липня 2022 09:41

Підвищення цін на проїзд у міському транспорті Дніпра вирішили перенести – з 9 липня на 13 липня.

У Дніпрі з 9 липня планували підвищити тарифи на проїзд у громадському транспорту. Сьогодні зранку стало відомо, що тарифи піднімуться вже наступного тижня – 13 липня.  

У департаменті транспорту та транспортної інфраструктури це пояснили тим, що на гарячу лінію надійшло багато пропозицій щодо вдосконалення роботи громадського транспорту. Тому їх потрібно обробити, а також узгодити з перевізниками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у Дніпрі вирішили підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті. Це пояснили подорожчанням пального, оскільки з початком повномасштабного вторгнення РФ вартість дизельного пального зросла більше ніж удвічі.

Таким чином, у Дніпрі буде встановлено нові тарифи на проїзд на міських автобусних маршрутах – 15 гривень, а зі знижкою за учнівським квитком – 11 гривень. Водночас проїзд на маршрутах №9, 77, 90, 92, 141 коштуватиме 18 гривень, а за учнівським – 13 гривень.

Щодо вартості проїзду в електротранспорті та метрополітені, то тариф залишається незмінним – 8 гривень. Для школярів за наявності учнівського квитка проїзд у трамваях, тролейбусах та метро – безкоштовний.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах