У Дніпрі розкритикували нову пішохідну зону на Набережній Перемоги

У Дніпрі розкритикували нову пішохідну зону на Набережній Перемоги -

У Дніпрі розкритикували нову пішохідну зону на Набережній Перемоги - фото: t.me/urbandnipro

Транспорт та інфраструктура
29 червня 2022 11:15

Містяни розкритикували нову алею на Набережній Перемоги у Дніпрі. Зокрема невдоволення стосувалося відсутності тіні і незручної бруківки.

Урбаністи проаналізували реакцію містян і зробили декілька висновків про те, чого саме людям не вистачає в громадських просторах. Один із важливих моментів – це дерева, які б створювали тінь у спекотну погоду, повідомляє Urban Dnipro. На новій пішохідній доріжці їх немає, тому під час спеки тут немає, де сховатися від сонця.

Також на комфорт під час прогулянок впливає покриття доріжок. Тут виклали бруківку, яка виглядає гарно, але є не дуже зручною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нова алея виглядає так -Нова алея виглядає так - фото: t.me/urbandnipro

Містянам під час пішохідних прогулянок ще не вистачає зручних вуличних меблів – дерев’яних, які не нагрівалися би під час спеки, та обов’язково зі спинкою, щоб було зручніше сидіти. На Набережній Перемоги встановили лавочки без спинок, тому довго відпочивати на них не вийде.

Ще один важливий критерій, який відзначили урбаністи, це те, що люди хочуть бачити більше природи в парках, скверах, на вулицях та площах. Наприклад, щоб було більше різного озеленення, дерев, тіні та природних матеріалів.

Дніпрянам запропонували обрати, який з двох підходів благоустрою їм подобається більше. Більшість містян проголосували саме за перший варіант.

Так доріжка могла би виглядати з урахуванням скарг -Так доріжка могла би виглядати з урахуванням скарг - фото: t.me/urbandnipro

Дніпряни голосували, який варіант благоустрою подобається більше -Дніпряни голосували, який варіант благоустрою подобається більше - фото: t.me/urbandnipro

Більшість підтримала перший варіант -Більшість підтримала перший варіант - фото: t.me/urbandnipro

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах