У Дніпрі повертають штрафи за порушення правил паркування

У Дніпрі повертають штрафи за порушення правил паркування -

У Дніпрі повертають штрафи за порушення правил паркування - фото: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
08 травня 2022 09:44

У Дніпрі знову будуть виписувати штрафи водіям, які залишають свої автомобілі з порушенням Правил дорожнього руху.

Як повідомили в Інспекції з питань контролю за паркуванням, у центральній частині міста збільшилась кількість порушень. У зв’язку з цим інспектори з паркування розпочали притягувати до адміністративної відповідальності водіїв, які покинули свої автомобілі з порушенням Правил дорожнього руху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водіїв закликають бути уважними та не порушувати Правила дорожнього руху, не здійснювати перешкоду руху пішоходам та іншим учасникам дорожнього руху.

Нагадаємо, що в березні у Дніпрі вирішили тимчасово скасувати плату за паркування. Також водіям, які залишали машину із порушенням ПДР, обіцяли не виписувати штрафи. Такі зміни вирішили ввести на період воєнного стану.

Окрім цього, дніпрян закликали не залишати автомобілі рядом з медичними закладами. Там регулюють рух транспорту. Якщо автівка перешкоджає каретам "швидкої", її переставляють на сусідню вулицю. Про місце знаходження машини можна дізнатися у правоохоронців або інспекторів на парковці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах