У Дніпрі реконструюють занедбаний кінотеатр "Січ"

У Дніпрі реконструюють занедбаний кінотеатр "Січ" -

У Дніпрі реконструюють занедбаний кінотеатр "Січ" - фото: facebook.com/groups/754533298479878

Транспорт та інфраструктура
14 лютого 2022 10:11

На житловому масиві Тополя-3 планують реконструювати будинок кінотеатру "Січ". Там виник новий багатофункціональний торгово-розважальний комплекс.

Як розповідає експерт із міської архітектури Микита Реутов, будівля на вулиці Панікахи-59 не експлуатується з 2015-го року. За цей час воно змінило кілька власників, але вони, найімовірніше, були номінальними балансоутримувачами.

На місці кінотеатру може з'явитись новий багатофункціональний торгово-розважальний комплекс. Поки що точно невідомо, чи це буде часткова реконструкція чи повне знесення будівлі з новим будівництвом. Микита Реутов припускає, що кінотеатр можуть знести з огляду на його функціональне призначення.

Відомо, що біля Січі цього року почнуть будувати новий 21-поверховий будинок.

Нагадаємо, що у Дніпрі минулого року знесли будівлю колишнього кінотеатру "Космос", що на проспекті Гагаріна. На його місці збираються збудувати новий житловий комплекс бізнес-класу, який назвали "Космос". Відповідно до проекту, це буде 23-поверхова будівля з панорамними вікнами та великим паркінгом. У ЖК будуть однокімнатні квартири площею від 38 кв.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах