Військовий забрав cобі пса, якого пораненим вивіз з Краматорська до Дніпра

Військовий через два місяці забрав пса, якого вивіз пораненого з Краматорська до Дніпра

Військовий через два місяці забрав пса, якого вивіз пораненого з Краматорська до Дніпра - фото: facebook.com/zookontroldnipro

Події
16 червня 2022 16:44

У квітні люди помітили на вулиці Краматорська великого пораненого самотнього пса. Небайдужі городяни почали шукати, хто допоможе бідній тварині врятуватися. У результаті пораненому псу зустрілися українські військові, які вирішили вивезти собаку на лікування до Дніпра.

Як розповіли співробітники КП "Зооконтроль", поки військові везли собаку, то дуже до неї прикипіли. Один із них навіть вирішив забрати пса до себе після лікування. Олександр і дав прізвисько хвостатому - Алі.

Пса забрали із Краматорська -Пса забрали із Краматорська - фото: facebook.com/zookontroldnipro

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті пес потрапив до "Зооконтролю", де йому зробили операцію на лапах. Алі чудово переніс післяопераційний період і став чекати на свого рятівника Олександра. Собака нудьгував, але ніхто не знав, коли його майбутній господар приїде, бо Олександр – військовий.

Алі зробили операцію у Дніпрі -Алі зробили операцію у Дніпрі - фото: facebook.com/zookontroldnipro

І ось нарешті чоловік зміг вирватися та забрати пса. Алі разом із військовослужбовцем України поїхали додому. Як розповідають співробітники КП, вони дуже переживали, як собака зустріне Сашка, адже вони не бачилися два місяці. Але переживання були марними – пес свого рятівника не забув.

Військовий за два місяці забрав пса, якого вивіз пораненого з Краматорська до Дніпра -Військовий за два місяці забрав пса, якого вивіз пораненого з Краматорська до Дніпра - фото: facebook.com/zookontroldnipro

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах