Українські захисники відсунули окупантів на 40-60 км від Кривого Рогу

Українські захисники відсунули окупантів на 40-60 км. від Кривого Рогу -

Українські захисники відсунули окупантів на 40-60 км. від Кривого Рогу - фото умовне: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
28 квiтня 2022 12:55

Останні три доби окупанти значно збільшили інтенсивність артилерійського вогню у бік Кривого Рогу. Було кілька спроб штурмових дій, але нічого не вийшло.

Як повідомив під час брифінгу начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, наші солдати відбили атаку і ворог зазнав значних втрат у живій силі та технікі. Наші воїни відсунули лінію зіткнення від Кривого Рогу. Тепер вона вже всередині Херсонської області – за 40-60 кілометрів від міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Вілкула, ситуація в районі стабільна та повністю під контролем ЗСУ та військової адміністрації. Періодично виникають проблеми з електрикою, подачею води та газу через обстріли. Але спеціалісти все відновлюють. Наразі в районі є один населений пункт без електроенергії, але ним займаються.

Аптеки та магазини працюють. Продуктів та медикаментів вистачить на кілька місяців уперед. На великих підприємствах відновлено до 40% потужності. Зараз налаштовуються нові логістичні ланцюжки з постачання сировини та продажу продукції.

Також у Кривому Розі вже створено комісію з перейменування вулиць та площ, назви яких пов'язані з країною-агресором. У місті не буде вулиць Московської, Волгоградської, Бурятської та подібних.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Кривому Розі зробили безкоштовним муніципальний громадський транспорт.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах