У Кривому Розі проїзд у громадському транспорті зробили безкоштовним для всіх

У Кривому Розі проїзд у громадському транспорті зробили безкоштовним для всіх.

У Кривому Розі проїзд у громадському транспорті зробили безкоштовним для всіх.

Транспорт та інфраструктура
27 квiтня 2022 18:49

З сьогоднішнього дня, 26 квітня, у Кривому Розі зробили безплатним проїзд у комунальному громадському транспорті не лише для мешканців міста, а для всіх – зокрема військових, переселенців, мешканців Криворізького району.

Про це повідомив Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За його словами, насамперед це важливо для переселенців. Люди приїжджають із зони бойових дій та окупованих територій. При собі вони не завжди мають навіть речі першої необхідності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі у Кривому Розі комунальний транспорт працює стабільно – тролейбуси, трамваї, швидкісний працюють на маршрутах з 05:00 до 23:00. Приватні перевізники працюють з 06:00 до 20:00, але автобусів та маршруток значно менше.

Уточнимо, що у Дніпрі проїзд безкоштовним не робили. Раніше ми розповідали, де під час воєнного стану можна дивитися розклад громадського транспорту у Дніпрі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах