Українська співачка Тіна Кароль зібрала 2 мільйони гривень для дніпровської лікарні

Співачка Тіна Кароль зібрала 2 мільйони гривень для дніпровської лікарні

Співачка Тіна Кароль зібрала 2 мільйони гривень для дніпровської лікарні - фото: concert.ua

Події
27 березня 2022 18:29

Українська співачка Тіна Кароль, давши концерт в Ізраїлі, зібрала 2 мільйони гривень. Відомо, що всі ці гроші будуть передані до лікарні Дніпра.

Як розповіла Тіна Кароль, однієї з дніпровських лікарень (куди зараз надходять постраждалі із Запорізької та Дніпропетровської областей, Маріуполя та інших міст на сході України) не вистачало медикаментів. Щоб зібрати гроші на їхню покупку, за словами співачки, вона виступила в ізраїльському місті Тель-Авів у рамках благодійного концерту Unite for Ukraine. Виручити з виступу вдалося 2 мільйони гривень. Усю цю суму буде передано медикам Дніпра.

- Зараз ми всі присвячені одній справі та кожен на своєму фронті. Ми хочемо зберегти Україну та віримо у нашу перемогу, – пояснила Тіна Кароль.

Зазначимо, кілька днів тому Тіна Кароль взяла участь у масштабному благодійному концерті у Варшаві. Співачка виступила у дуеті з 7-річною Амелією, чиї пісні у бомбосховищі підкорили весь світ. Тоді вдалося зібрати понад 42 мільйони гривень для допомоги Україні. А сьогодні, 27 березня, Тіна Кароль виступить у рамках міжнародного телемарафону Save Ukraine. Останній має розпочатися о 18:30. Транслюватимуть телемарафон Save Ukraine по ВСІМ каналам України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах