У школах Дніпра стартував прийом заяв до перших класів

У школах Дніпра стартував прийом заяв до перших класів

У школах Дніпра стартував прийом заяв до перших класів - фото: depositphotos.com

Події
15 квiтня 2022 11:59

У школах Дніпра почали приймати заяви у перші класи на навчальний рік 2022-2023. Відомо, які пакети документів потрібно підготувати батькам маленьких дніпрян та як зараховуватимуть переселенців.

Як повідомили у департаменті гумполітики Дніпровської міськради, перелік документів для подання заяв до перших класів шкіл такий:

  • заяву про зарахування до закладу освіти, поданого особисто одним із батьків (з наданням документа, що засвідчує особу);
  • копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копії подається оригінал);
  • оригінал або копія медичної довідки №086-1/о.
  • До якого часу можна подати заяви до шкіл – поки що невідомо.

Як зараховуватимуть дітей-переселенців із інших регіонів України?

Дітей внутрішньо переміщених осіб, які не мають перерахованих вище документів, все одно зарахують до шкіл Дніпра. Але для цього їм потрібно буде надати довідку ВПО. Крім того, дітей-переселенців прийматимуть відповідно до заяв (у тому числі сканованих копій або фотокопій) одного з їхніх батьків або інших законних представників, які можна подати будь-яким зручним для вас способом.

Зазначимо, що приймати дітей-переселенців будуть до тих шкіл, які знаходяться поряд із їхнім місцем проживання. Малюки матимуть першочергове право на зарахування туди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах