У Дніпрі збираються демонтувати дві нічні стоянки для машин

У Дніпрі мають намір демонтувати нічні стоянки для машин

У Дніпрі мають намір демонтувати нічні стоянки для машин - фото: youtube.com/Дніпро NEWS

Події
16 лютого 2022 10:59

Комунальники проінспектували нічні стоянки для машин на лівому березі Дніпра, з'ясувавши, що вони працюють без документів. За 5 днів їх хочуть знести.

Загалом працівники комунального підприємства "Транспортна інфраструктура міста" відвідали дві нічні стоянки. Перша – розташована на вулиці Осінній – працювала без дозволів на свою діяльність. Її власникам виписали та вручили припис, згідно з яким вони мають протягом 5 днів прийти з необхідними документами до будівлі Дніпровської міськради. Якщо підприємці не зроблять цього, то їхню стоянку просто демонтують, передає ДніпроTV.

Власники нічної стоянки на Осінній у Дніпрі.Власники нічної стоянки на Осінній у Дніпрі. Фото: youtube.com/Дніпро NEWS

Нічна стоянка на Осінній у Дніпрі.Нічна стоянка на Осінній у Дніпрі. Фото: youtube.com/Дніпро NEWS

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Друга нічна стоянка – розташована на проспекті Слобожанському – за результатами перевірки комунальників не відповідала жодним санітарним нормам та також працювала без документів, які дозволяють це робити. На території паркування охоронця та власників знайти не вдалося. Саме тому комунальники залишили розпорядження щодо надання документів або оформлення документів на дверях.

Нічна стоянка на Слобожанському у Дніпрі.Нічна стоянка на Слобожанському у Дніпрі. Фото: youtube.com/Дніпро NEWS

Припис по нічній стоянці на Слобожанському у Дніпрі.Припис по нічній стоянці на Слобожанському у Дніпрі. Фото: youtube.com/Дніпро NEWS

Нічна стоянка на Слобожанському у Дніпрі.Нічна стоянка на Слобожанському у Дніпрі. Фото: youtube.com/Дніпро NEWS

За словами начальника виробничо-технічного відділу комунального підприємства "Транспортна інфраструктура міста" Дніпровської міськради Андрія Осипова, це вже друге чи третє розпорядження для господарів паркування на проспекті Слобожанському. У випадку, якщо власники або їхні співробітники знову не нададуть дозвільних документів, найближчим часом нічна стоянка потрапить у чергу на знесення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах