У Дніпрі за один день розкупили всі державні прапори

У Дніпрі за день розкупили всі державні прапори

У Дніпрі за день розкупили всі державні прапори - фото: forbes.kz

Події
17 лютого 2022 18:00

У магазинах Дніпра протягом одного дня розкупили усі державні прапори України. Тепер придбати їх можна лише через інтернет.

Попит на великі та маленькі прапори у канцелярських та книгарнях нашого міста різко виріс учора – 16 лютого – вранці через всеукраїнське святкування Дня Єднання. Дніпряни масово приходили туди та купували синьо-жовту атрибутику. Тепер на прилавках прапори не можна знайти. Жителі Дніпра можуть придбати їх лише "онлайн", повідомляє ДніпроTV.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Потрібно сказати, що зараз у нас у місті та по всій країні ціни на державні прапори України невеликі. Так, найменший синьо-жовтий прапорець (20х14) коштує близько 12 гривень, трохи більше (60х40) – близько 65 гривень, ще трохи більше (90х60) – близько 72 гривень, а найбільший (140х90) – близько 105 гривень. Однак якщо попит на них продовжуватиме зростати, то підприємці можуть почати підвищувати ціни на такі товари.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого, призначеного днем нападу Росії на Україну, для українців Днем Єднання та підписав про це указ. Він закликав усіх чиновників цього дня вивісити на вулицях національні прапори, а звичайних людей – вдягнути стрічки жовто-синього кольору, щоб продемонструвати усьому світові єдність українців. Саме тому вчора – близько 10 години ранку – біля будівлі нашої мерії зібралися одягнені українською хлопці та дівчата, а також люди з синьо-жовтими маленькими прапорцями. Там пролунав Державний гімн України. Після цього під стінами міськради Дніпра підняли великі національні прапори України. З державними гімном та прапорами День Єднання відзначили біля будівель ОДА та Дніпропетровської обласної ради. У результаті синьо-жовті прапори розвішано практично по всьому Дніпру. Багато городян і мешканців області у своїх встановили їх у своїх квартирах та на будинках. Деякі поділилися фотографіями у Facebook, виставивши їх у рамках онлайн-флешмобу UAразом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах