У Дніпрі призначили матеріальну допомогу дочці загиблої Віри Лебединець

У Дніпрі призначили матеріальну допомогу дочці загиблої Віри Лебединець -

У Дніпрі призначили матеріальну допомогу дочці загиблої Віри Лебединець - фото: facebook.com/profile.php?id=100039786554172

Події
23 лютого 2022 18:14

У Дніпрі 11-річна Кіра Лебединець – донька Віри Лебединець, яка героїчно загинула під час розстрілу – щомісячно отримуватиме матеріальну допомогу від "Південмашу" та міської ради.

Сестра Віри Віта Лебединець подякувала всім людям, які відгукнулися та допомогли їхній родині після трагедії. Так, адміністрація "Південмашу" ухвалила рішення щодо виділення щомісячної матеріальної допомоги Кірі. Виплати вона отримуватиме до свого 18-річчя.

За словами родички загиблої, дівчинка зможе розпорядитися грошима на власний розсуд, але тільки тоді, коли стане повнолітньою.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також Кіра щомісяця отримуватиме матеріальну допомогу від міської ради. Таке рішення сьогодні, 23 лютого, ухвалили на сесії міської ради. Розмір виплати становитиме п'ять прожиткових мінімумів.

Міськрада призначила сім'ї загиблої Віри Лебединець матеріальну допомогу -Міськрада призначила сім'ї загиблої Віри Лебединець матеріальну допомогу - фото: dniprorada.gov.ua

Крім того, найближчим часом на рахунок опікуна Кіри перерахують 250 тисяч гривень. Відповідний проект розпорядження підготували. Гроші планують виділити із цільового фонду міського голови.

Загиблу Віру Лебединець посмертно нагородили пам'ятною медаллю "Захиснику Вітчизни".

Віру Лебединця посмертно нагородили пам'ятною медаллю Віру Лебединця посмертно нагородили пам'ятною медаллю

Нагадаємо, що Віра Лебединець була контролером воєнізованої охорони та понад 15 років працювала на "Південмаші". Вона загинула вночі 27 січня на КПП заводоуправління, коли Артемій Рябчук хотів вийти до міста, але жінка не пускала його. Він погрожував їй, тягав за волосся, але Віра не відчинила йому двері. Після цього він її розстріляв.

Віра Лебединець вчинила героїчно -Віра Лебединець вчинила героїчно - фото: facebook.com/yuzhmash

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах