У Дніпрі хлопчик продає свої іграшки, щоб допомогти військовим

У Дніпрі хлопчик продає свої іграшки, щоб допомогти військовим -

У Дніпрі хлопчик продає свої іграшки, щоб допомогти військовим - фото: facebook.com/pvkshid

Події
16 червня 2022 13:58

Дев'ятирічний хлопчик із Дніпра продає свої іграшки, щоб купити подарунки військовим, які захищають Україну від окупантів.

Як повідомили у Повітряному командуванні "Схід", 9-річний Святик із мамою, братиком та двома сестричками на початку війни виїхали з Дніпра на захід України. Нещодавно хлопчик повернувся з татом у рідне місто та вирішив допомогти військовим. Він почав продавати свої іграшки, щоби збирати гроші.

Дитині вдалося зібрати вже три тисячі гривень. На них молодий Святослав закупив подарунків для військових. Йому навіть вдалося особисто зустрітися із захисниками, чому хлопчик дуже зрадів. Дитина каже, що мріє стати волонтером, на що військові відповідають: "Це маленька людина з великим серцем – вже волонтер!".

У Дніпрі хлопчик продає свої іграшки, щоб допомогти військовим -У Дніпрі хлопчик продає свої іграшки, щоб допомогти військовим - фото: facebook.com/pvkshid

Нагадаємо, раніше ми писали, що у бійців "Холодного Яру" з'явилася нова машина, яку назвали "ДаняМобіль". Такий "позивний" має на честь 9-річного Данила з Нікополя, який віддав усі свої накопичення, щоб допомогти українським захисникам. Даня попросила маму передати волонтеру всі гроші, які збирав на видання своєї книги. Це було 5 тисяч 41 гривня. І ось ця сума стала початком для збирання грошей на автомобіль.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах