9-річний хлопчик із Нікополя віддав усі свої гроші, щоб допомогти військовим

9-річний хлопчик із Нікополя віддав усі свої гроші, щоб допомогти військовим -

9-річний хлопчик із Нікополя віддав усі свої гроші, щоб допомогти військовим - фото: facebook.com Євген Євтушенко

Події
19 травня 2022 11:56

У бійців "Холодного Яру" з'явилася нова машина, яку назвали "ДаняМобіль". Такий "позивний" авто має на честь 9-річного Данила з Нікополя, який віддав усі свої накопичення, щоб допомогти українським захисникам.

Про зворушливу історію розповів мер Нікополя Євген Євтушенко. На початку війни маленького Даню залишили у безпечному місці і весь цей час він живе далеко від батьків та будинку. Дитина мріє про якнайшвидшу перемогу України і щоб допомогти військовим якнайшвидше впоратися з противником, хлопчик вирішив передати всі свої накопичення на допомогу українській армії.

Лист військовим від Дані -Лист військовим від Дані - фото: facebook.com Євген Євтушенко

Зрештою 9-річний Даня попросив маму передати волонтеру всі гроші, які збирав на видання своєї книги. Це було 5 тисяч 41 гривня. І ось ця сума стала початком для збирання грошей на автомобіль.

Коли хлопчику розповіли, що завдяки йому та іншим людям з усієї України вдалося купити машину, то дитина дуже здивувалася. А коли він почув, що авто назвали "ДаняМобіль", то з обличчя не сходила посмішка.

У бійців "Холодного Яру" з'явилася нова машина, яку назвали - "ДаняМобіль" -У бійців "Холодного Яру" з'явилася нова машина, яку назвали - "ДаняМобіль" - фото: facebook.com Євген Євтушенко

Мама Дані розповіла, що син просив батьків взяти його із собою в Україну. Він розуміє, що не міг би служити в армії, але хотів бути розвідником, тому що він маленький і ворог це не зрозуміє.

Мер Нікополя сказав, що після перемоги Данилові обов'язково допоможемо здійснити мрію, на яку він збирав гроші – надрукувати власну книгу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах