Синоптики прогнозують 43-44 градуси у Дніпрі та Запоріжжі

Синоптики прогнозують 43-44 градуси у Дніпрі та Запоріжжі

Синоптики прогнозують 43-44 градуси у Дніпрі та Запоріжжі - фото: www.delfi.lt

Події
06 липня 2022 11:01

Цього року літо в Україні дуже спекотне. Люди вже страждають від палючого сонця, а попереду синоптики прогнозують температуру понад 40 градусів.

За попередніми прогнозами синоптиків, за тиждень – 19, 20 та 21 липня – у Запорізькій та Дніпропетровській області прогнозують температуру від 41 до 44 градусів. При цьому вночі буде близько 30.

Тішить тільки те, що після цього стовпчик термометра нарешті впаде. З 22 по 26 липня прогнозують 24-26 градусів та невеликі дощі. Потім знову буде сонячно та +30.

Прогноз погоди у Дніпрі та Запоріжжі -Прогноз погоди у Дніпрі та Запоріжжі - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, раніше ми писали, що під час спеки дуже страждають тварини, у тому числі й домашні. Вони сильно підвищується температура, починається задишка, млявість, апатія. Також може бути блювання, відмова від їжі. У такому разі людей просять трохи змочити шерсть тварини холодної води, перемістити в тінь, покласти холодні компреси на відкриті ділянки шкіри. Але в жодному разі не переохолодити вихованця різко. У жодному разі не залишайте тварину на спеці в машині, не проводьте інтенсивні тренування на вулиці, забезпечте тварині провітрюване приміщення та доступ до води.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах