Після "скасування тривоги": чому у Дніпрі продовжують звучати сирени

Чому у Дніпрі продовжуватиме звучати сирени після "скасування тривоги"

Чому у Дніпрі продовжуватиме звучати сирени після "скасування тривоги" - фото: pravda.com.ua

Події
01 березня 2022 13:27

В офіційному телеграм-каналі для оперативного оповіщення населення Дніпра про небезпеку часто пишуть "скасування тривоги" раніше, ніж вимикаються сирени на вулиці. Представники місцевої влади пояснили, чому так відбувається, але багато дніпрян не помітили цю інформацію. Vgorode вирішив нагадати, у чому причина "вию" сирен Дніпра після скасування тривоги.

Як повідомили у телеграм-каналі СІРЕНА. ДНІПРО (який надав місцевим жителям мер Дніпра Борис Філатов після того, як багато городян поскаржилися, що не скрізь чутно сирени), якщо ви чуєте сирени після повідомлення "скасування тривоги" в чаті - не хвилюйтеся. Сирени продовжують "вити" після того, як загроза зникла, бо така специфіка їхньої роботи. Механізм неможливо вимкнути миттєво з натисканням кнопки. Після натискання кнопки він ще якийсь час працює.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Адміни телеграм-каналу СІРЕНА. ДНІПРО запевняють, що вся їхня інформація правдива та своєчасна. Vgorode дуже просить дніпрян не панікувати.

Нагадаємо, що зараз жителям Дніпропетровської області дуже важливо не вірити фейкам і не піддаватися паніці, щоби ворог не міг керувати ситуацією в нашому регіоні. Вам важко зберегти холодний розум? Куди і як зараз можна будь-якої доби звернутися за безкоштовною психологічною допомогою, читайте тут. Раніше ми писали, що на Дніпропетровщині, як і по всій країні, поширюється безліч фейкової інформації, яка створює паніку. Vgorode зібрав для вас найважливіші офіційні сторінки органів влади та спецслужб для отримання правдивих відомостей. Їхній список дивіться тут. Також слідкуйте за новинами редакції Vgorode Дніпро.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах