5 місць, де в Дніпрі замовити найсвіжіші та незвичайні паски - фото: instagram.com/soho_restaurant_bar
Патріотичні і не тільки: 5 місць, де в Дніпрі замовити незвичайні паски
Події
18 квiтня 2022 19:52
5 місць, де в Дніпрі замовити найсвіжіші та незвичайні паски - фото: instagram.com/soho_restaurant_bar

Вже в неділю – 24 квітня – українці відзначатимуть Великдень. Підготуватися до цього свята через війну стало досить складно. Адже працюючим  людям треба дуже постаратися знайти не лише вільний час на приготування випічки, а й борошно. Не хочете в останній момент шукати давно засохлі стандартні паски, що залишилися в магазинах? Vgorode зібрав 5 місць, де можна замовити свіжі та незвичайні види великоднього хліба у Дніпрі.

DoubleDecker

Паски в
Паски в

Кондитери DoubleDecker Cake & Coffee на замовлення випікають два види паски. Одина з них з вершково-фісташковим кремом, цукатами та лимонною начинкою. А друга для тих, хто не любить чи не переносить фісташки. У ній є цукати, лимонна начинка, але крем - вершково-манговий.

Паски можна (після їхньої готовності) як самостійно забрати із закладу, так і отримати поштою.

Бажаючим зробити добру справу під час війни варто врахувати, що в кафе можна замовити випічку і для самотніх людей похилого віку, які зараз потребують турботи. Такий ваш подаруночок співробітники DoubleDecker Cake & Coffee передадуть особисто до рук місцевих пенсіонерів.

Ціна: паска вершково-фісташкова коштує 399 гривень за 650 грам, а паска із вершково-мангова – 349 гривень за 650 грам.

Як замовити: замовити паски для себе або благодійного фонду "Старенькі" можна за цим посиланням. Також із цією метою ви можете прийти безпосередньо до закладу на адресу проспект Дмитра Яворницького, 46.

Doublev

Купи в
Купи в

У ресторані Doublev напередодні Великодня почали приймати замовлення на паски з бездрожжевого тіста та з великою кількістю начинки всередині. За смаком й оформленням вони є різні. Так, можна замовити наступні випічки:

  • шоколадна паска з солоною карамеллю і горіхами всередині. Прикрашають її помадкою з натурального шоколаду з горіхами горіхів зверху або з пряником у вигляді великодні яйця;
  • паска "Червоний оксамит" з дуже вологого тіста бордового кольору (з італійським какао і з додаванням великої кількості олії). Усередині нього буде начинка із крем-сиру. Прикрашають паску гніздами з великодніми яйцями або червоним мохом-безе;
  • дитяча паска з дуже вологого ванільно-вершкового тіста, всередині якого є кольорові драже. Прикрашають її жовтою глазур'ю, кольоровими солодощами, безешками та пряником у вигляді зайчика;
  • цитрусова паска з вологого тіста на натуральному апельсиновому соку з цедрою апельсина, цукатами та вимоченому в ромі з родзинками. Прикрашають її бузковим шоколадом із жовтим мохом, але також можна вибрати прикрасу ХВ-пряниками або пряничними вушками кролика;
  • паска "Полуничний пунш" з дуже вологого ванільно-вершкового тіста, всередині якого буде знаходитися полунично-вершковий крем. Прикрашають його рожевою помадкою, полуничним та натуральним маршмелоу, сушеною полуницею.

Зазначимо, що після 21 квітня замовити ці паски буде вже не можна. Готові паски замовники зможуть самостійно забрати, зазирнувши до ресторану за адресою вулиця Ливарна, 4. Якщо ви хотіли б отримати паску поштою – його можуть надіслати.

Ціна: одна паска з будь-яким смаком та оформленням (вагою 400-500 грам) коштує 300 гривень.

Як замовити: зателефонувати до працівників закладу за телефоном 050 207 62 22 або написати їм через інстаграм-сторінку.

Lila Cake

Паски в
Паски в

Тут при підготовці до свята "роблять ставку" здебільшого на супермилий дизайн пасок. Їх збираються прикрашати їстівними бусинками, цукерковими гніздами, заячими вушками та помадками у ніжних (білих, рожевих, бузкових) кольорах. Усередині тіста дегустаторів цієї випічки чекатиме приємний сюрприз у вигляді тягучої солоної карамелі. Проте, за бажанням, начинку можна зробити за традицією – із родзинками та цукатами. Кожна паска з Lila Cake буде упакована в гарну коробочку. Ціни на пасхальний хліб, незважаючи на всю його красу, не найвищі у місті. Замовити його потрібно встигнути до 21 квітня, щоби кондитери встигли зробити.

Ціна: одна паска із солоною карамеллю коштує 240 гривень за 480 грам, а паска із родзинками та цукатами – 190 гривень за 390 грам.

Як замовити: зателефонувати до співробітників закладу за телефоном 097 731 32 32 або написати їм через інстаграм-сторінку.

SOHO

Паски в
Паски в

Цього року у Дніпрі можна купити навіть патріотичні паски – із синьо-жовтим дизайном, прикрасами-колосами та іншою символікою на підтримку незалежності України. Роблять їх у SOHO Restaurant & Bar до 21 квітня на замовлення. Хоч усі паски там цитрусові, але вони є різні:

  • паска "Лаймовий Пунш" з бездрожжевого тіста з лаймовим смаком, великою кількістю цедри лайма, просоченням на основі білого рому та лаймового фрешу. Прикрашається вона жовтою помадкою, синіми цукерками, білим курчам та пряником-серцем, на якому зображено український прапор;
  • паска "Творожно-апельсинова" з ніжного дріжджового сирного тіста з апельсиновим фрешем, золотими родзинками та журавлиною. Прикрашається кармельно-білою помадкою, колоссями, синьо-жовтими яйцями та пряником із зображенням українки;
  • паска "Мак-апельсин" із дріжджового тіста. Начинка із солодкого вершкового маку з апельсином. Прикрашається синьо-жовтими шоколадками, пряником у вигляді курчати та солодким кошиком.

Ціна: будь-яка паска коштує 399 гривень за штуку.

Як замовити: зателефонувати до співробітників закладу за телефоном 067 564 22 55.

Giannivino

Паска з
Паска з

Провести Великдень, куштуючи італійську паску "Паннетоне" або так званий "хліб розкоші", дніпрянам пропонують у Giannivino. Випічку робитимуть виключно на заквасці, тобто без дріжджів, та з додаванням екологічного борошна. Всередину великоднього тіста, як заявили у ресторані, їхні співробітники сховають натуральні цукати та шоколад. А зверху паску поллють мигдалевою глазур'ю. Паннетоне, до речі, не просто так робиться з великою кількістю інгредієнтів. Згідно з повір'ями італійців, чим більше в великодньому хлібі добавок, тим благополучніше буде жити сім'я, що з'їла його.

Ціна: одна паска коштує 495 гривень за 550 грам.

Як замовити: написати співробітникам закладу через інстаграм-сторінку.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині у зв'язку з Великоднем вирішили скасувати комендантську годину в ніч з 23 на 24 число – всі віруючі зможуть відвідати богослужіння. При цьому у зв'язку з військовим становищем в Україні скасували додатковий вихідний після Великодня, який припадав на понеділок 25 квітня. Робота у цей день не передбачає оплату, як у святковий день, тому оплачуватиметься у звичайному порядку.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах