Отримай відповідь: скільки коштує вигул собак у Дніпрі

Отримай відповідь: скільки коштує вигул собак у Дніпрі

Отримай відповідь: скільки коштує вигул собак у Дніпрі - фото: freepik.com

Події
27 червня 2022 14:23

Раніше оголошення про вигул собак дуже розчулювали українців, бо здебільшого їх писали маленькі діти, які хотіли трохи підзаробити. Зараз таких пропозицій на ринку досить багато. Послугу пропонують і підлітки, і досвідчені дорослі люди. Скільки коштує вигул собак у Дніпрі – дізнався Vgorode.

На сайтах оголошень ціни на вигул собак варіюються від 30 до 50 гривень за одну прогулянку. Найнижчу ціну називають підлітки. Також є варіанти вигулу двічі-тричі на день за 150 гривень. Час прогулянки вибирає господар собаки, але здебільшого це одна година.

Одна з оголошень на olx.uaОдна з оголошень на olx.ua

Vgorode зв'язався з однією з дівчат, яка вигулює чужих собак. Вона розповіла нам, що зараз клієнтів небагато – до війни було більше. Але кілька постійних клієнтів із її ж району залишилося. За словами дівчини, вигулювати собак просять господарі, які багато працюють і не встигають приділити вихованцю належної уваги. Вона не просто гуляє у навушниках із твариною, а розмовляє з нею, грає, кидає м'яч чи палицю. Якщо собака контактна, то на прогулянку вона бере і свого вихованця, щоб ті пограли та побігали разом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах