На Дніпропетровщині стало вдвічі менше ДТП: статистика

На Дніпропетровщині стало вдвічі менше ДТП: статистика

На Дніпропетровщині стало вдвічі менше ДТП: статистика - фото: freepik.com

Події
08 червня 2022 14:54

Жителі Дніпропетровської області стали більш уважними та пильними на дорогах – у регіоні значно зменшилась кількість ДТП.

Як розповіли у Патрульній поліції Дніпропетровської області, за травень зафіксували 312 дорожньо-транспортних пригод. Це вдвічі менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на 50-70% зменшилася кількість ДТП із потерпілими. У травні на Дніпропетровщині таких аварій було 43. У них травмувалися 47 людей, а троє – загинуло.

Нагадаємо, 26 травня в центральній частині Дніпра сталася ДТП, внаслідок якої один з автомобілів перекинувся на дах. Потім 31 травня у Павлограді сталася ДТП, внаслідок якої загинув пасажир легкового автомобіля. Водій втік з місця події. У червні на трасі Дніпро-Кривий Ріг зіткнулися дві вантажівки. Від удару автомобілі спалахнули. Відомо, що у зерновозі знаходилися водій та пасажир. Їх відправили до лікарні. Водій тентової фури загинув.

Більше інформації про ДТП, що сталися у Дніпропетровській області, можна знайти на нашому тегу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах